Hoe bereid je je voor op een ramp in jouw woon- en werkomgeving?

Bereid je voor als kritieke infrastructuur op regionaal, landelijk of internationaal niveau voor meer dan 72 uur uitvalt

Wat doe je wanneer de kritieke infrastructuur uitvalt, de stroom langer dan 72 uur uitvalt, er geen stromend water uit de kraan komt, het betalingsverkeer stopt en de bevoorrading van supermarkten tot stilstand komt?

Onze maatschappij behoort tot een van de best georganiseerde ter wereld. We beschouwen schoon drinkwater, volle schappen, een goed onderhouden wegennet, medische voorzieningen en openbare veiligheid als vanzelfsprekend. Ook als we op vakantie gaan, verwachten we dat we hierop kunnen rekenen. Maar vaak is dat niet het geval en zeker niet in veel andere landen.

Wanneer de kritieke infrastructuur voor meer dan 72 uur uitvalt, als gevolg van bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden, elektromagnetische verstoringen, overstromingen, industriële rampen, terreuraanslagen of (burger-) oorlog, dan zijn de rapen gaar. De (nood-)communicatie valt binnen een aantal uren uit en miljoenen mensen zullen in de dicht bevolkte stedelijke centra verstoken raken van de meest elementaire levensbehoeften.
Hulpdiensten zullen het beschikbare materieel en menskracht tijdens grootschalige rampen vooral inzetten op de meest cruciale knooppunten in de maatschappij. Dat betekent dat je als burger plots op jezelf en elkaar aangewezen bent.

Wat ga je doen?

In een vier uur durende cursus worden deelnemers praktische handvatten aangereikt hoe je je daarop kunt voorbereiden en welke acties je moet ondernemen om jezelf en je dierbaren te beschermen.

 

Doelgroepen:

Gemeenten en burgers 

Locatie:

in overleg

Tijdsduur:

een dagdeel van vier uur

Deelnemers:

in overleg

Prijsopgaaf op verzoek

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Generic placeholder image

Wilt u meer informatie of aanmelden?

Graag adviseer en informeer ik u naar de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen kan ik een vrijblijvende prijsopgaven maken.

Telefonisch contact

+31 6 361 445 04

Adres

Voorschoterlaan 168
3062 KW Rotterdam
Netherlands

E-mail

info@christomotz.com