Individuele begeleiding en coaching

Begeleiding op individuele basis voor iedereen die met existentiële vragen kampt en/of te maken heeft met fysiek en geestelijk onbehagen

Christo Motz begeleidt op individuele basis diegenen die met existentiële vragen kampen en/of te maken hebben met fysiek en geestelijk onbehagen.

“Burn-out” is een containerbegrip: uitputting, gebrek aan perspectief, energie en levenslust zijn de meest voorkomende klachten. Door met de cliënt de natuur in te gaan en te wandelen, te reflecteren, komen de vragen vanzelf.

Al wandelend doen we fysieke aandachts- en ademhalingsoefeningen en werken we aan een plan van aanpak door ondermeer huisopdrachten mee te geven en die te bespreken. Het vermogen om helder te denken en (zelf-) reflectie nemen toe, stress reacties worden minder.

Doelgroepen:

Iedereen die kampt met onbehagen, vermoeidheid, gebrek aan motivatie, een midlife crisis of een carrière switch overweegt. Studenten en jongeren die een studiekeus moeten maken of opleiding moeten kiezen. En een ieder die zich afvraagt hoe hij of zij zijn/haar leven verder vorm wil geven.

Locatie:

in overleg

Tijdstip:

in overleg

Prijsopgaaf op verzoek

Generic placeholder image

Wilt u meer informatie of aanmelden?

Graag adviseer en informeer ik u naar de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen kan ik een vrijblijvende prijsopgaven maken.

Telefonisch contact

+31 6 361 445 04

Adres

Voorschoterlaan 168
3062 KW Rotterdam
Netherlands

E-mail

info@christomotz.com